Blås i hornet!

Nu är timman slagen! Blås i Hornborgens stora horn och låt marken skaka! Snart släpps äntligen vårt nya album ”Höj Era Glas” stöd vår sak och gå in och beställ ett exemplar! Förutom en rysligt snygg digipack CD så kommer det även snart gå att lägga vantarna på albumet i vinylversion. Både klassisk svart, och en limiterad transparent grön för samlaren!

Skivan hittar du antingen på www.recordheaven.net alternativt cdon.com eller klassikern Ginza! Om ett digitalt alternativ föredras så handla för all del hela albumet eller enskilda spår på www.amazon.com eller iTunes! Spotifyversionen släpps även den inom kort.

Mycken svett och möda och andra utsöndringar har ingjutits i detta album och vi hoppas att du kommer har stor glädje av det!

Högtidlig skål / Gudars Skymning

Höj era glas

This entry was posted in Albumsläpp and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.